GFGM Projesinin 2. TPM (Transnational Project Meeting) Toplantısı

GFGM Projesinin 2. TPM (Transnational Project Meeting) Toplantısı

Yunanistan-Girit koordinatörlüğünde yürütülen "Good Food Good Mood" (2019-1-FLO1-KA204-062498) Projesinin 2. TPM (Transnational Project Meeting) Toplantısı İspanya Badajos'ta yapıldı.

Toplantıya Kurum Müdürü Ahmet ALTUNBAŞ ve Sınıf Öğretmeni Kemal YILDIRIM katıldı. Toplantıda workshop kapsamında İspanya ve Türkiye mutfaklarına özgü yemekler, uygulamalı olarak takımlar halinde yapıldı. Yapılan yemekler tadıldı ve yemek sonunda kısa değerlendirmeler yapıldı. Etkinlik sonunda farklı ülkelerin mutfak zenginliklerinin insanların ruh sağlığına olan etkisi konuşuldu, tartışıldı.

Akdeniz mutfağının Akdeniz insanının yapısına ve davranışlarına olan etkisi konuşuldu. Ruh sağlığıyla sağlıklı yemek kavramı arasındaki ilişki irdelendi. Yapılan toplantıda projeyle ilgili değerlendirmeler yapılıp hareketlilik tarihleri belirlendi.

 

19.02.2022 666

The second PTM (Transnational Project Meeting) of  ''Good Food Good Mood project''  (2019-1-FLO1- KA204-062498)  held in Badajos in Spain.  

The specific dishes  to the Spanish and Turkish cuisines were prepared in teams within the scope of the workshop held during the meeting and the foods cooked were tested for the taste and then short evaluations were made regarding the cusines. thus  the effect of the culinary riches of different countries on people's mental health was discussed at the end of the event.

The effects on the structure and condition of the Mediterranean people were discussed Finally the relations between mental health and the concept of healthy food were examined and Mobility dates for the project were determined.

  

Youtube Videosu TIKLAYINIZ