Yunanistan-Girit koordinatörlüğünde yürütülen "Good Food Good Mood" (2019-1-FLO1-KA204-062498) Projesinin 1. LTT (Learning Teaching Training) Hareketliliği 23-28 Mart 2022 tarihleri arasında Türkiye İstanbul Beyoğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde başladı.
23 Mart 2022 Çarşamba günü Akademi Beyoğlu'nun Konferans Salonu'nda "Türk Mutfağı ve Yöresel yemekler" sunumu gerçekleştirildi.
Sunumun ardından misafirlerimizle birlikte Cihangir Sosyal Tesisleri'nde akşam yemeği yenildi.
24 Mart 2022 Perşembe günü sabahı misafirlerimiz için Kurum bünyesinde kahvaltı organize edildi.
Kahvaltıdan sonra, Aynalıkavak Semt Konağı'nın mutfağında atölye çalışması yapıldı.
Hareketliliğin 3 günü olan 25 Mart 2022 Cuma günü, Kurum Müdürümüz Ahmet ALTUNBAŞ'ın misafirlerimize kahve ikramıyla başladı.
Kurumumuzdaki kahve ikramından sonra Şişli Borsa İstanbul Halk Eğitimi Merkezi'nin mutfağında atölye çalışması yapıldı.
Atölye çalışmasından sonra misafirlerimiz Kurumumuz ve Beyoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün Akademi Beyoğlu'nda organize ettiği müzik dinletisine katıldılar.
26 Mart 2022 Cumartesi günü Türk Lezzet Müzesi ziyaret edildi.
Müze ziyaretinden sonra, misafirlerimiz için organize ettiğimiz akşam yemeğinde sertifikalar ve onlar için hazırladığımız hediyeler verildi.
28 Mart 2022 Pazartesi günü İspanyol misafirlerimizle Büyükada'ya gidildi.