GFGM Projesi 1. LTT (Learning-Teaching-Training) Hareketliliği: Türkiye

GFGM Projesi 1. LTT (Learning-Teaching-Training) Hareketliliği: Türkiye

Yunanistan-Girit koordinatörlüğünde yürütülen "Good Food Good Mood" (2019-1-FLO1-KA204-062498) Projesinin 1. LTT (Learning Teaching Training) Hareketliliği 23-28 Mart 2022 tarihleri arasında Türkiye İstanbul Beyoğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde başladı.

 

04.04.2022 858

23 Mart 2022 Çarşamba günü Akademi Beyoğlu'nun Konferans Salonu'nda "Türk Mutfağı ve Yöresel yemekler" sunumu gerçekleştirildi.

04-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-2022

       
       
       
       

 

Sunumun ardından misafirlerimizle birlikte Cihangir Sosyal Tesisleri'nde akşam yemeği yenildi. 

04-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-2022

       
       
       
       

 

24 Mart 2022 Perşembe günü sabahı misafirlerimiz için Kurum bünyesinde kahvaltı organize edildi.

04-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-2022

       
       
       
       

 

Kahvaltıdan sonra, Aynalıkavak Semt Konağı'nın mutfağında atölye çalışması yapıldı.

04-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-2022

       
       
       
       

 

Hareketliliğin 3 günü olan 25 Mart 2022 Cuma günü, Kurum Müdürümüz Ahmet ALTUNBAŞ'ın misafirlerimize kahve ikramıyla başladı.

04-04-202204-04-202204-04-2022

       
       
       
       

 

Kurumumuzdaki kahve ikramından sonra Şişli Borsa İstanbul Halk Eğitimi Merkezi'nin mutfağında atölye çalışması yapıldı.

04-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-2022

       
       
       
       

 

Atölye çalışmasından sonra misafirlerimiz Kurumumuz ve Beyoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün Akademi Beyoğlu'nda organize ettiği müzik dinletisine katıldılar.

04-04-202204-04-202204-04-2022

       
       
       
       

 

26 Mart 2022 Cumartesi günü Türk Lezzet Müzesi ziyaret edildi.

04-04-202204-04-202204-04-2022

       
       
       
       

 

Müze ziyaretinden sonra, misafirlerimiz için organize ettiğimiz akşam yemeğinde sertifikalar ve onlar için hazırladığımız hediyeler verildi.

04-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-2022

       
       
       
       

 

28 Mart 2022 Pazartesi günü İspanyol misafirlerimizle Büyükada'ya gidildi.

04-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-202204-04-2022